馃搷 Tr臋bki Nowe聽 https://www.facebook.com/kosiniakkamysz/videos/257602318992752/

Bran偶a turystyczna potrzebuj臋 natychmiastowego wsparcia. Do hotelu Pani Bo偶eny dopiero teraz, po trzech miesi膮cach, przyjechali pierwsi go艣cie. Mimo to nie zwolni艂a 偶adnego pracownika. Utrzymuje ich pomimo braku obiecanej pomocy od pa艅stwa.

Polska Organizacja Turystyczna szacuje, 偶e prac臋 w bran偶y mo偶e straci膰 od 400 tys. do nawet 800 tys. os贸b. Jak pom贸c? Umorzy膰 sk艂adki ZUS na kolejne 3 miesi膮ce, szybko rozpatrywa膰 wnioski o pomoc, wprowadzi膰 Fundusz P艂ynno艣ci.

Bon turystyczny nie mo偶e dzieli膰 Polak贸w na lepszy i gorszy sort. Ma wynosi膰 nie 500 z艂, a 1000 z艂 tak jak by艂o obiecane. By膰 dla wszystkich, bez dyskryminacji senior贸w czy ci臋偶ko pracuj膮cych Polak贸w, kt贸rzy nie maj膮 dzieci. Takie poprawki z艂o偶臋.

馃搷Tr臋bki Nowe
馃檵馃徎鈥嶁檪锔#Kosiniak2020Obraz mo偶e zawiera膰: 5 os贸b, ludzie stoj膮, broda i na zewn膮trz

馃搷 August贸w聽https://www.facebook.com/kosiniakkamysz/videos/579973265991397/

馃挰 B贸jka w Wieluniu mi臋dzy zwolennikami i przeciwnikami Andrzej Duda pokaza艂a, jak bardzo jeste艣my podzieleni jako Nar贸d. Nie zgadzam si臋 na ten podzia艂. Je艣li b臋dziemy stosowali zasad臋 鈥瀘ko za oko, z膮b za z膮b鈥, zaraz b臋dziemy 艣lepi i bez z臋b贸w.

馃搷August贸w
馃檵馃徎鈥嶁檪锔#Kosiniak2020Obraz mo偶e zawiera膰: 5 os贸b, ludzie stoj膮

馃搷 E艂k聽https://www.facebook.com/kosiniakkamysz/videos/290095442033955/

Tak by艂o w E艂ku, a 鈥 wierzcie mi 鈥 by艂o epicko 馃槑 Wielkie dzi臋ki, Kochani 馃 A ju偶 jutro widzimy si臋 w Wydminach, Gi偶ycku, Miko艂ajkach, Mr膮gowie i Olsztynie. Mi艂ego wieczoru i do zobaczenia 馃憢

馃搷E艂k
馃檵馃徎鈥嶁檪锔#Kosiniak2020Obraz mo偶e zawiera膰: 5 os贸b, ludzie siedz膮, dziecko i na zewn膮trz

馃搷 Gi偶ycko聽https://www.facebook.com/kosiniakkamysz/videos/284192966038934/

Emocje jak na rybach? 馃 To powiedzenie zdecydowanie nabra艂o nowego znaczenia 馃槈 Spytajcie pana Ryszarda (I miejsce 馃弳) czy Kub臋, najm艂odszego w臋dkarza zawod贸w w Wydminach 馃挭 Gratulacje dla wszystkich uczestnik贸w 馃 My ruszamy dalej 馃殫 #wtrasie

馃搷 Wydminy

Obraz mo偶e zawiera膰: 6 os贸b, ludzie stoj膮, dziecko i na zewn膮trz

馃搷 Miko艂ajki聽https://www.facebook.com/kosiniakkamysz/videos/2609026596093403/

Gi偶ycko 馃憢 Przybyli艣my, zobaczyli艣my i ch臋tnie by艣my zostali na d艂u偶ej 馃槑 Szczeg贸lnie w tak膮 pogod臋 i po takim przyj臋ciu 馃挌 呕贸艂wik z m艂odymi 偶eglarzami przed regatami i my te偶 mo偶emy p艂yn膮膰 dalej. Kurs na Miko艂ajki i ca艂a naprz贸d! 鉀碉笍

馃搷 Gi偶ycko

Obraz mo偶e zawiera膰: 5 os贸b, ludzie stoj膮, buty i na zewn膮trz

Je艣li przesz艂o Wam przez my艣l: 鈥瀉 mo偶e rzuci膰 to wszystko i wyjecha膰 na Mazury鈥, to odpowiadam: zr贸bcie tak! 馃槑 Miko艂ajki si臋 polecaj膮 馃憤 Je艣li szybko si臋 zdecydujecie to jest szansa, 偶e spotkamy si臋 w Mr膮gowie 馃憢 To co? Do zobaczenia? 馃槈

馃搷 Miko艂ajki

Obraz mo偶e zawiera膰: 3 osoby, na zewn膮trz

馃挰 Bon turystyczny mia艂 by膰 dla wszystkich, a jest dla wybranych. Zn贸w dzieli si臋 Polak贸w. Powinien by膰 dla wszystkich, kt贸rzy p艂ac膮 w Polsce podatki. R贸wnie偶 dla senior贸w. Je艣li to ma by膰 pomoc dla bran偶y turystycznej i szansa na wakacje dla rodzin, to musi wynosi膰 obiecane 1000 z艂.

馃搷 Mr膮gowo

Obraz mo偶e zawiera膰: 4 osoby, na zewn膮trz

馃挰 Dzi臋kuj臋 za wszystkie dzisiejsze spotkania i rozmowy w Wydminach, Gi偶ycku, Miko艂ajkach, Mr膮gowie czy Olsztynie. Dzi臋ki Wam wierz臋, 偶e mo偶liwa jest Polska braterska i wsp贸艂pracuj膮ca, kt贸ra szanuje ka偶dego obywatela. Wsp贸lnie zwyci臋偶ymy.

馃搷 Olsztyn

Obraz mo偶e zawiera膰: 4 osoby, ludzie stoj膮, dziecko, broda i na zewn膮trz

馃挰 Tutaj na Mazurach ca艂e rodziny utrzymuj膮 si臋 z turystyki. Ta bran偶a od tygodni boryka si臋 z problemami. Dlatego zwracam si臋 do Andrzej Duda i Rafa艂 Trzaskowski: panowie, zamiast naparzanki, konkrety. Jaki macie program dla przedsi臋biorc贸w?

Obraz mo偶e zawiera膰: 5 os贸b, ludzie stoj膮 i tekst

馃搷 Drobin聽https://www.facebook.com/kosiniakkamysz/videos/2566012806992319/

馃挰 Najwa偶niejsz膮 warto艣ci膮, dla kt贸rej jestem w polityce jest budowanie wsp贸lnoty. Gdy przez ostatnie lata zabiega艂em o przywracanie Polsce braterstwa, inni z tego drwili. Dlatego dzi艣 zadaj臋 pytanie o wiarygodno艣膰 tych, kt贸rzy od 15 lat konsekwentnie pog艂臋biaj膮 podzia艂 spo艂eczny, a w kampanii wyborczej nagle m贸wi膮 o wsp贸艂pracy.

Wierz臋 w dobre intencje Rafa艂 Trzaskowski, kt贸ry m贸wi o porozumieniu, ale na to nie pozwoli mu jego 艣rodowisko polityczne, kt贸re za nim stoi. Ono t臋 wsp贸艂prac臋 odrzuca. Z drugiej strony mamy Andrzej Duda, kt贸ry przez 5 lat sta艂 si臋 d艂ugopisem. To jest symbol jego prezydentury.

Potrzebny jest nowy tr贸jpodzia艂 polityczny. Dzi艣 Prawo i Sprawiedliwo艣膰 rz膮dzi w Sejmie, PO w Senacie. Dlatego prezydent, kt贸ry zagwarantuje wsp贸艂prac臋 musi by膰 spoza tych oboz贸w. Jestem jedynym kandydatem z do艣wiadczeniem, kt贸ry potrafi to zrobi膰.

Obraz mo偶e zawiera膰: 7 os贸b, ludzie stoj膮, t艂um, kapelusz, drzewo i na zewn膮trz

馃挰 Z ok. 60 tys. w 2015 r. do 330 tys. senior贸w teraz wzros艂a liczba emeryt贸w pobieraj膮cych 艣wiadczenie ni偶sze ni偶 minimalne. Gwarancj膮 wy偶szych emerytur jest #EmeryturaBezPodatku, a ja jestem gwarancj膮 jego wprowadzenia. Obiecuj臋 to.

馃搷 Sierpc聽https://www.facebook.com/kosiniakkamysz/videos/1681712708633383/

馃挰 Jedni m贸wi膮, 偶e Polska ma by膰 tylko bia艂a. Drudzy, 偶e jest tylko czerwona. Ja uwa偶am, 偶e jest bia艂o-czerwona 馃嚨馃嚤 Dlatego startuj臋 w tych wyborach. B臋d臋 broni艂 godno艣ci ka偶dego cz艂owieka i jej strzeg艂.

馃搷 Sierpc
馃檵馃徎鈥嶁檪锔 #Kosiniak2020

Obraz mo偶e zawiera膰: co najmniej jedna osoba, ludzie stoj膮, niebo, t艂um i na zewn膮trz

Taka sytuacja 馃拋馃徎鈥嶁檪锔 Nowo偶e艅cy Magda i Radek, spotkani w Sierpcu, bior膮 dzi艣 艣lub 馃帀 Wszystkiego dobrego na nowej drodze 偶ycia, samych szcz臋艣liwych chwil 馃

Obraz mo偶e zawiera膰: 4 osoby, ludzie stoj膮, 艣lub i zbli偶enie

Emocje w Nowym Dworze Mazowieckim na koniec dnia na Mazowszu 馃挭 Po zawodnikach przerwy – spowodowanej przez #koronawirus – w 艣ciganiu nie wida膰 馃毚鈥嶁檪锔 Gratulacje dla wszystkich uczestnik贸w: tych m艂odszych i bardziej do艣wiadczonych 馃槈 Zawodnicy wracaj膮 do 艣cigania, my r贸wnie偶 wracamy na tras臋. Jutro Bia艂a Rawska i Radom. Do zobaczenia 馃憢

锟斤拷馃搷 Nowy Dw贸r Mazowiecki

Obraz mo偶e zawiera膰: 7 os贸b, ludzie stoj膮, niebo, chmura i na zewn膮trz

馃挰 Prosz臋 wszystkich, kt贸rzy nie wybieraj膮 si臋 na wybory: zag艂osujcie 28 czerwca. Nie m贸w, 偶e nie interesujesz si臋 polityk膮, bo ona szybko zainteresuje si臋 Tob膮. Prosz臋 o Twoje wsparcie i poparcie, Polska b臋dzie dla wszystkich, nie dla wybranych.

馃檵馃徎鈥嶁檪锔 #Kosiniak2020

馃搷 Chrz膮szczewek聽https://www.facebook.com/kosiniakkamysz/videos/267196581009733/

Andrzej Duda nie przyjecha艂 do rolnik贸w, zlekcewa偶y艂 Was. Ale mamy tekturowego, z pa藕dzierzu, tak jak ca艂a jego prezydentura. Ju偶 28 czerwca wsp贸lnie mo偶emy to zmieni膰. I zrobimy to!

馃搷Chrz膮szczewek
馃檵馃徎鈥嶁檪锔#Kosiniak2020

Obraz mo偶e zawiera膰: co najmniej jedna osoba, ludzie siedz膮, trawa, niebo, chmura, drzewo, na zewn膮trz i przyroda

馃搷 Radom https://www.facebook.com/kosiniakkamysz/videos/952974768467693/

Stroj膮 si臋 w szaty stra偶nik贸w warto艣ci chrze艣cija艅skich, a s膮 pierwsi do obra偶ania innych. Nie dajmy si臋 zwie艣膰 tym faryzeuszom. Oni 偶ywi膮 si臋 konfliktem. Trzeba opu艣ci膰 wojenne okopy i odbudowa膰 nasz膮 wsp贸lnot臋.

馃搷Radom
馃檵馃徎鈥嶁檪锔#Kosiniak2020