Przemysław Pacia dla Leszczynian

Kilkuset mieszkańców Leszna i okolic skorzystało dotychczas z bezpłatnych badań o jakie zadbał Przemysław Pacia, kandydat do Sejmu okręgu kalisko – leszczyńskiego.  Każdy mógł bezpłatnie zbadać ciśnienie, poziom cukru i cholesterolu. Badania będą prowadzone jeszcze w czwartek i piątek.

Nie tylko plakaty, ulotki wyborcze, spoty radiowe i telewizyjne oraz spotkania z wyborcami. Przemysław Pacia – kandydat do Sejmu zadbał też o zdrowie potencjalnych wyborców. Z mieszkańcami Leszna kandydat na posła spotkał się w minionym tygodniu w centrum handlowym Galeria Leszno. Leszczynianie mogli nie tylko porozmawiać z kandydatem, ale również bezpłatnie zmierzyć ciśnienie, poziom cukru oraz cholesterolu. Z propozycji kandydata skorzystało  setki mieszkańców. Każdy otrzymał również w prezencie okolicznościowy notes.

Badania będą prowadzone jeszcze w czwartek i piątek tj. 8 i 9 października br. w godzinach 14.00 – 16.00. Każdy może z nich skorzystać.