Witaj Piła,

niezwykle ważne jest dla mnie poznanie Waszych potrzeb i chęci zmian w naszym kraju. Jednak dziś mamy bardzo ograniczoną możliwość prowadzenia bezpośrednich rozmów, dlatego spotkajmy się w internecie – podczas wirtualnych spotkań w Twoim mieście.

Już w najbliższą sobotę o godzinie 16:00 połączę się z Piłą, gdzie będę do Waszej dyspozycji. Jeśli macie pytania, na które chcielibyście poznać odpowiedź, tematy, którymi trzeba się zająć i problemy, które trzeba rozwiązać, to wpisujcie je w komentarzach pod wydarzeniem. Zrobię wszystko, by się nimi zająć!

Link do spotkania zostanie opublikowany w tym wydarzeniu 23 maja.

Do zobaczenia,
Władysław Kosiniak-Kamysz

———————————————————————————————————————————————————————–

Jutro o godz. 16:00 Władysław Kosiniak-Kamysz spotka się z mieszkańcami Piły i północnej Wielkopolski podczas łączenia internetowego. Zapraszamy do udziału i zadawania pytań! 🍀🍀 Wraz z Jarosław MaciejewskiStefan PiechockiTadeusz Teterus